Kezdőlap Konyhabútor Gardrób Egyéb Kapcsolat Helyszíni felméréstől a beépítésig, teljeskörű kivítelezés SZENTENDRE és vonzáskörzetében. Kérjen árajánlatot ! Tel: 06 20/ 424 6345

Beépített szekrény - gardrób

 

A belső tér kialakítása, a tárolni kívánt dolgok átgondolása nagyon fontos, hogy praktikus, könnyen átlátható tároló tér alakuljon ki. A faltól - falig, padlótól - mennyezetig elhelyezkedő beépített szekrények tökéletes helykihasználást eredményeznek.

A szekrények külső méretei és az ajtók tetszőleges méretűek lehetnek (magasság 2,9 méterig) . A nyitásuk történhet hagyományos kivetőpánttal (oldalra nyíló) redőnyös módon, vagy legpraktikusabban tolóajtókkal, függősínen illetve támaszkodó nagy teherbirású görgős megvezetéssel. A tolóajtók anyaga lehet: bútorlap - közel 50 színben - pácolt furnérozott forgácslap 12 színben - és tükör.

Praktikus és szolid: faltól-falig beépített szekrények

Miért jó választás a tolóajtó ?

Praktikussága miatt ez a legkedveltebb méretre és egyedi tervezés alapján készülő bútoraink közül. Előnye, hogy a szekrény nyitott állapotban sem foglal plusz teret a helyiségből.˛

A méretre gyártás biztosítja az optimális helykihasználást, az egyedi tervezés pedig a minden ízlést kielégítő választékot. A tervezésnél nagy szerep jut a profilrendszereknek és a frontanyagoknak. Lehetőség van olyan tervezésre is, hogy a beépítés után a szekrény vagy gardrób térelválasztóként funkciónáljon.