Kezdőlap Konyhabútor Gardrób Egyéb Kapcsolat Helyszíni felméréstől a beépítésig, teljeskörű kivítelezés SZENTENDRE és BUDAPEST vonzáskörzetében. Kérjen árajánlatot ! Tel: 06 20/ 424 6345

Beépített konyhabútor

 

Ha kiváló minőségű és igényeihez illeszkedő egyéni ízlésének megfelelő, egyedi méretű beépített konyhabútort szeretne otthonába, akkor megtalálta a kivítelezőjét.

A beépített konyháink faltól-falig, szükség esetén a padlózattól a mennyezetig terjedhetnek, akár a tetőteres lakások döntött falára szerelve.

Áraink alacsonyabbak az áruházakban, üzletekben található elemes blokk konyhabútoroknál. Egy beépített laminált konyha folyómétere 50 ezer Ft, a következő árkategória a fóliás ajtófronttal szerelt, melynek ára 70 ezer Ft/fm. Ezek felett található még a fényezett mdf, a furnérozott és a tömörfa (betétes, kazettás, forest). Ezek tartósak, esztétikusak, és az áruk is a legmagasabb, kb. 80 ezer Ft/fm-től indul. Újdonság: kézzel faragott konyhafront betét, tömörfa keretbe illesztve.

 

- a kurzor kép fölé helyezésével megállítható a rotáció -

Miről kell beszélgetni az egyedi beépített konyhabútor tervezése közben?

  • A konyha elrendezéséről - az ergonómialiag megfelelő pultmagasság kialakításáról.
  • A konyhai tevékenységről, vagyis az élelmiszertárolás, a főzés-sütés és a mosogatás kapcsolatáról.
  • A beépített bútor külső stilusjegyeiről, a dobozok és az ajtófrontok anyagáról, kialakításáról, marásáról, borításáról és a márkájáról.
  • A konyhába beépített gépekről, szerelvényekről és a világítási igényekről.